Cautare

408 de rezultate pentru "angela avram" (2.67 secunde)
Concertul Seal de la Bucuresti este organizat de Marcel Avram si East European Events, in colaborare cu D&D East Entertainment.
"Killer", "Crazy" sau "Kiss from a Rose" sunt doar cateva dintre piesele cu care Seal isi va incanta pe 27 noiembrie 2012 fanii ce vor fi prezentti la concertul organizat de Marcel Avram si East European Events, in colaborare cu D&D East Entertainment.
Evenimentul este organizat de Marcel Avram si East European Events, in colaborare cu D&D East Entertainment. Ultimele bilete pentru concertul Seal de la Bucuresti se gasesc la vanzare in reteaua Eventim:
Cu toate acestea, productia lui Seal refuza sa mearga mai departe cu evenimentul, invocand motive ce tin de siguranta - a declarat Marcel Avram, organizatorul evenimentului, alaturi de East European Events.
"Inalta cinste pe care mi-o aduce Academia Suedeza este si o recunoastere a limbii idis, o limba a Diasporei, o limba fara de tara, fara de granite..." Teatrul Evreiesc de Stat, continuator al primului teatru evreiesc profesionist din lume, creat de Avram Goldfaden in 1876 la Iasi, mentine vie, prin spectacolele sale, flacara limbii idis.
Avram Craciun, fost senator, Dan Alistar, presedintele Fundatiei care ii poarta numele, Doina Rizea, ziarist si Ioan Strajan, Presedintele Fundatiei Dacia - Romania, Tudor Ponoran, Stela Cornelia Enescu, din partea presei romanesti din Italia, Tatiana Ciobanu, presedinte comunitatii basarabenilor din Roma, Ileana Ludusan, Presedinta Asociatiei socio - culturale Italo - Romane, gen.
Rock The City 2013 este organizat de Marcel Avram si East European Events, in colaborare cu D&D East Entertainment.
Rock The City 2013 este organizat de Marcel Avram și East European Events, in colaborare cu D&D East Entertainment.
In deschiderea celor de la Orkid va canta trupa de rock alternativ ELEVEN, formata din Dani Avram (voice & chitara), Dorin Stan (chitara), Mugur Iliescu (chitara - bas) si Radu Moldovan (tobe & backing vocals).
Emilia Avram si Adrian Rozenberg, producatorii programului, precum si Mihaiela Ilea si Cristina Berceanu, co-ordonatorii transmisiilor din Studioul TVR Cluj.
Dorina Horatau, Octavian Neculai, Radu Igaszag, Cosmin Paulescu, Aurel Vlad, Stefan Radu Cretu, Sergiu Chihaia, Petru Lucaci, Anca Boeriu, Irina Florescu, Brandusa Bontea, Raluca Demetrescu, Mihai Zgondoiu, Mariea Petcu, Alexandru Papuc, Patricia Teodorescu, Ioana Avram, Ilie Rusu, Aniela Ovadiuc, Maria Cioata, Adriana Florea Baloiu, Florea Alexandru Daniel, Alfred Schupler isi vor expune lucrarile la intrarea in cladirile:
Piesa a luat nastere in studioul UNDERCLOVER, pe muzica compusa de Iolanda Boban si pe versurile scrise de ANNES, impreuna cu Iolanda Boban, iar productia video s-a realizat sub atenta supraveghere a regizorului Alexandru Avram, alaturi de Adrian Iiescu si Irina Tudor.
Agnes Toma / Simona Semen / Marie Ollie by Don Arthur / Laurentiu Barzoi / Aleha Toncea / Studio Cabal by Diana Dianu / Iza van Dee / Lia Avram / NO'HAI by Andreea Ciortea / Mimi Chipaila / Maressia / R'Ias Couture by Crina Moldovan / Aida Lorena / Cristina Lazar / Sandra Chira / Isabelle Vijiac / Andreea Micle.
intemeierea primului teatru profesionist de limba idis, in gradina Pomul Verde din Iasi, de catre artistul, scriitorul, dramaturgul, compozitorul, regizorul, scenograful si directorul de teatru Avram Goldfaden (1840-1908), se mai arata in expunerea de motive.
Arina Avram) Actrita Julia Roberts pare foarte slabita de la o vreme si s-a aflat ca este foarte bolnava. Diva sufera de o boala grava.
Pe numele sau real Simon Avram, acesta era internat de saptamani la Floreasca, din cauza mai multor probleme de sanatate.
[email protected] sau [email protected], tel. 0724.554.199 sau roxana.avram@stepbystep.ro tel: 0744.360.004.
[email protected] sau [email protected], tel. 0724.554.199 sau roxana.avram@stepbystep.ro tel: 0744.360.004.
Presedintele Traian Basescu a fost huiduit duminica la Tebea Presedintele Traian Basescu a fost huiduit si fluierat, duminica, la Tebea, cand a incercat sa patrunda intre oamenii adunati in jurul Complexului Istoric din localitate, pentru a face celebra ‘‘baie de multime‘‘, la finalul ceremoniei de depunere a coroanelor de flori la mormantul lui Avram Iancu.
Marti, 21 aprilie, intre orele 9.15 - 12.00, va avea loc Conferinta Dezbatere "DREPTURILE PACIENTILOR - INTRE TEORIE SI PRACTICA", care se va desfasura la Senatul Romaniei - Sala Avram Iancu.
google-analytics.com